Våra Event och talare

LGBTI+ Business Conference

LGBTI+ Business Conference är en årligen återkommande konferens som arrangeras i samarbete med Malmö stad och ett stort antal partners.

Det finns en betydande uppsida rent lönsamhetsmässigt för företag som bedriver ett hållbart inkluderingsarbete för personer som identifierar sig som LGBTI+ (Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender, Intersex +). Genom en långsiktig strategi och förståelse för hur dessa frågor bäst kan inkorporeras i företagets alla delar såsom verksamhetens processer, anställning/attraktionskraft, arbetsmiljö, försäljning och leverantörsled, skapas ett trovärdigt inkluderingsarbete. 

Läs mer på www.lgbti.se

Godmorgon Båstad

Godmorgon Båstad är ett program som varje år streamas live under Nordea Open. Under en förmiddagstimme lyfts dagligen aktuella ämnen inom näringsliv, idrott, musik och kultur fram. Erfarna programledare modererar samtalen i programmet som gästas av tennisprofiler, entreprenörer och profiler inom näringslivet. Kopplingen mellan elitidrott och näringsliv är mycket starkt när det gäller Nordea Open. Det här är platsen för den som vill nätverka och samtidigt uppleva en fantastisk atmosfär i sommarstaden Båstad.

Medverka som partner och var med i något av programmen – hör av dig så pratar vi om möjligheter!

Se program på Youtube 

Smart Little Village

Smart Little Village är konferensen med 100% fokus på mindre kommuner (5 000 – 50 000 invånare) och dess enorma utvecklingspotential.

Vi tror på att kombinationen av en unik plats, inspirerande talare och goda möjligheter för nätverkande skapar de bästa förutsättningarna för att du som deltagare ska få med dig minst tre nya kontakter och tre nya idéer hem. Konferensen har genomförts i Skurup 2017, 2019 och 2023. 

Hör av dig så du diskuterar vi hur vi kan överföra detta framgångsrika projekt på din kommun.

Läs mer på www.smartlittlevillage.se

Shiavosh Derakthi

Siavosh inspirationsföreläsningar handlar om integration, mångfald, motivation och rasism. Han talar om problematik men han lyfter framför allt de möjligheter som finns med tolerans och inkludering – för individen såväl som för näringslivet och samhället i stort. Siavosh Derakhti har själv genomgått en personlig resa med besvärlig skolgång och utanförskap. 

Siavosh är grundare av Ideella organisationen UMAF – Unga Mot Antisemitism & Främlingsfientlighet. Genom sitt arbete motverkar han utanförskap, intolerans, antisemitism, islamofobi och rasism för barn- & ungdomar i Malmö och hela Sverige. Tack vare sitt arbete fick Siavosh träffa USA:s dåvarande president Barack Obama under hans statsbesök i Sverige 2013. Siavosh var den första som fick ELSA priset från den Svenska kommittén mot Antisemitism och även det första Raoul Wallenbergpriset från Raoul Wallenberg Academy. Siavosh har även bland annat tilldelats följande utmärkelser: Årets Svenska Hjälte, Svenska Hjältar. Årets Superkommunikatör, Veckans Affärer. Näringslivets Mäktigaste, Resume. En av världens mest inflytande unga ledare, Forbes Magazine. Human Rights First Award.

Siavosh föreläser på svenska och engelska. Boka in honom för ett intressant och givande föredrag.  Kontakta oss!